Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nosila pištolj

U srbijanski parlament pokušala ući naoružana žena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Služba osiguranja zgrade srbijanskog parlamenta privela je policiji ženu kod koje je, tijekom redovite kontrole na ulasku, otkriven pištolj, javljaju beogradski elektronički mediji.

Kako se navodi, pri prolasku kroz detektor metala na ulazu u zgradu, kod 38-godišnje Nataše T. otkriven je pištolj za koji ona ima dozvolu za držanje, ali ne i dozvolu za nošenje, nakon čega je odvedena u policijsku postaju na informativni razgovor.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Odnijela desetak tisuća kuna Naoružana razbojnica opljačkala kladionicu Slika nije dostupna Video: Stotine srpskih rezervista u uniformama pokušale ući na Kosovo

Dodaje se da je, po neslužbenim informacijama, riječ o ženi koja je u parlament stigla kao posjetitelj i na ulazu tražila 'nekog zaduženog za privredni kriminal'. Zastupnike u parlamentu o događaju je izvijestila predsjednica Skupštine Srbije Slavica Đukić-Dejanović, objasnivši pritom da je u parlament pokušala ući žena u čijoj torbi su otkriveni pištolj i kutija sa mecima, te da su reagirali i policija i zdravstvene službe. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene