Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odnijela desetak tisuća kuna

Naoružana razbojnica opljačkala kladionicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznata razbojnica uz prijetnju pištoljem opljačkala je športsku kladionicu 'Supersport' u Susedgradu iz koje je odnijela nekoliko desetaka tisuća kuna.

Pljačkašica je u kladionicu ušla oko 10,30 sati, lica prikrivenog sunčanim naočalama i kapom šiltericom te je pištoljem zaprijetila dvjema zaposlenicama (28 i 26 godina) i naredila im da joj predaju novac, što su one i učinile, nakon čega je pobjegla.

Riječ je o mlađoj ženi u dobi između 20 i 25 godina, visine oko 160 centimetara, mršave tjelesne građe i ispijenog lica, a bila je obučena u sivo-smeđu zimsku jaknu s kapuljačom i traperice.

U posljednje vrijeme ovo je drugi slučaj u kojima glavnu ulogu imaju žene-pljačkašice. Nedavno su, naime, uhićene dvije razbojnice koje su opljačkale 900 tisuća kuna iz dviju zagrebačkih poslovnica Splitske banke. U tome im je pomogla zaposlenica banke koja je za informacije i šutnju, to jest prikrivanje pljački dobila gotovo trećinu plijena. (Hina)

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mic-mic-mic Pao s drveta: Išao spašavati mačku s krova pa se teško ozlijedio Slika nije dostupna Maskirana razbojnica Zagrepčanka uhićena zbog pljačke banke iz 2012.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene