Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čuvari krijumčarili oružje

Sukobile se dvije skupine zatvorenika u Panami: U pucnjavi u zatvoru ubijeno najmanje 12 ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje 12 osoba je ubijeno, a 13 je ranjeno u utorak u pucnjavi između dvije skupine zatvorenika u zatvoru nedaleko od Panama Cityja, objavili su dužnosnici.

Policija je priopćila da je nakon incidenta u zatvoru La Joyita, 25 kilometara istočno od glavnog grada, zaplijenila više komada oružja: tri pištolja i pet pušaka.

Pročitajte i ovo Policija je okružila trgovački centar u Sydneyju - 4 Napadač upucan FOTO/VIDEO Preminula mama koju je manijak u šoping-centru izbo zajedno s bebom Incident u Chicagu incident u Chicagu VIDEO Policija zaustavila muškarca jer nije bio vezan, a onda je počela drama: Ispalili su prema njemu 96 metaka za 41 sekundu

Panamski predsjednik Laurentino Cortizo rekao je da incident pokazuje da su zatvorski čuvari pomogli u krijumčarenju oružja u zatvor. "Oružje nije palo s neba. Očito je postojala neka suradnja kako bi se oružje dostavilo u zatvor", rekao je Cortizo.

Policija je priopćila da je pucnjava počela unutar ustanove u kojoj su zatvoreni pripadnici različitih kriminalnih skupina. Policija dodaje da se okolnosti pucnjave istražuju. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene