Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Najmanje 13 osoba ubijeno je u petak u dvjema pucnjavama između snaga sigurnosti i naoružanih bandi na sjeveru Meksika, izjavio je predstavnik meksičke vojske.


Meksički vojni dužnosnik, koji je želio ostati anoniman jer nije ovlašten davati izjave za tisak, izjavio je da su svi ubijeni pripadnici narko kartela Zetas. Meksičke novine El Norte javile su da je među ubijenima najmanje jedan prolaznik. Prema riječima vojnog dužnosnika, vojnici su prilikom pretrage vile u Juarezu, predgrađu Monterreya, naišli na skupinu teško naoružanih muškaraca. U pucnjavi što je potom izbila, ubijeno je 10 pripadnika te skupine, tvrdi on.

>> Meksiko: Ubojice narko kartela likvidirale devet civila i dvojicu policajaca

Neki od naoružanih pobjegli su automobilima, ali su pobijeni u kad su ih snage sigurnosti sustigle u blizini gradskog središta, izjavio je dužnosnik. Meksiko je već dulje vrijeme poprište brojnih krvoprolića koja izazivaju moćni narko karteli suprotstavljajući se snagama reda. (HIna)

Vezani članci Slika nije dostupna Meksiko: U 48 sati ubijeno najmanje 46 ljudi Slika nije dostupna VIDEO: Uhićen dječak plaćeni ubojica