Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"On nam donosi sreću"

Svaki mjesec u novoj pozi! Pripremite mjesto na zidu, stigao je novi kalendar Vladimira Putina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obožavatelji Vladimira Putina došli su na svoje. Naime, u prodaju je pušten kalendar za 2020. godinu s fotografijama ruskog predsjednika. Kalendari s Putinom obično su među najtraženijim proizvodima u ruskim knjižarama i ostalim trgovinama.

Ljubav prema predsjedniku može se izražavati na različite načine, a jedan je od njih kupnja kalendara s njegovim fotografijama. Za svaki mjesec u 2020. kupci kalendara mogu uživati u novoj pozi Vladimira Putina.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Jasan stav Putinova nova prijetnja: "Oni za nas postaju legitimne mete, ma gdje se nalazili" Dan nakon terorističkog napada u Moskvi u Rusiji je dan žalosti Ubijeno 143 ljudi U Rusiji dan žalosti nakon terorističkog napada: SAD tvrdi da Ukrajina nije bila uključena

"Svake godine kupujem kalendare s našim predsjednikom. Živimo u Rusiji, poznajemo i volimo našeg predsjednika. On nam donosi sreću", rekla je Svetlana Turkova, koja je kupovala u knjižari.

"Ovo je u skladu s našom starom tradicijom jer smo posvuda držali portrete sovjetskog vodstva", objasnila je Alisa Fadejeva.

Kalendar s Putinom dolazi u nekoliko inačica. Neke podsjećaju na njegovu nježniju stranu, a druge ističu političke uspjehe.

"Nisam baš zainteresiran za politiku. Sumnjam da bih postavio na zid kalendar s političkom ličnosti. Radije bih uzeo kalendar s malim mačkama, malim svinjama i ostalim životinjama ili s prirodom", rekao je Mikhail Tikhonov, stanovnik Moskve.

Stanovnica Moskve Jana Likhan smatra da su ovakvi kalendari namijenjeni prvenstveno starijim ljudima. "Mislim da postoji mjesto za ove kalendare. Neće izgubiti smisao. Starije generacije još će ih koristiti, ali mlađi neće jer imaju kalendare na svojim pametnim telefonima."

Kalendari s Putinom postali su svojevrsna tradicija jer se u Rusiji objavljuju već godinama.

"Ovaj kalendar pridonosi tomu da naša zemlja izgleda još moćnije, privlači pozornost cijelog svijeta. Trebamo zahvaliti svojem predsjedniku što radi svoj posao", smatra Vjačeslav Antonenko, stanovnik Moskve.

Naravno, kalendari s Putinom nisu rezervirani samo za Ruse. Prodaju se na internetu i mogu se naručiti i za 60 kuna.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene