Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga u BiH

U pekari pronađena dva tijela: Muškarac pucao u ženu, ubio je, a potom i sebe

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
U pekari u Zavidovićima pronađena su tijela žene i muškarca u nedjelju navečer. Policija istražuje slučaj.

Žena i muškarac smrtno su stradali u pucnjavi u pekari u Zavidovićima u BiH u nedjelju navečer, potvrdio je glasnogovornik Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Elvedin Fišek.

Dežurni tim Policijske stanice Zavidovići dojavu o pucnjavi zaprimio je u 21:17, a istragu su obavili pripadnici Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP-a ZDK-a i pod nadzorom dežurnog tužitelja Kantonalnog tužiteljstva Zenica.

''Očevid je trajao do 1:35. Na licu mjesta identificirana je žrtva, radnica pekare rođena 1990. te muškarac rođen 1978. godine. Pretpostavlja se da je muškarac počinio ubojstvo te da je nakon toga počinio i samoubojstvo'', kazao je Fišek, piše N1 BiH.

Pročitajte i ovo Rat u Ukrajini Rat u Ukrajini Rusi udarili na Odesu: Luku napadaju dronovima i raketama, uključila se i podmornica; uništili su i četiri ukrajinska drona

Pročitajte i ovo Giuseppe Di Matteo, Matteo Messina Denaro Nezamislivi zločini Umro je šef Cose Nostre, zvali su ga Diabolik: Bio je nemilosrdni ubojica, bacio je dječaka u kiselinu

Radi se na utvrđivanju motiva ubojstva i samoubojstva, ali prema izjavama svjedoka, žena i muškarac nisu bili u srodstvu niti u bračnoj vezi, ali će se vještačenjima utvrđivati jesu ili bili i u kakvoj vezi, kazao je Fišek.

Neimenovani izvori za medije tvrde da je motiv bila ljubomora.

Na učestalo obiteljsko nasilje nad ženama u BiH podsjetio je brutalni slučaj ubojstva Nizame Hećimović iz Gradačca koju je nakon zlostavljanja ubio njezin bivši partner Nermin Sulejmanović te je nakon zločina također počinio samoubojstvo.

Sulejmanovićevi posmrtni ostaci ni do danas nisu pokopani jer je obitelj odbila preuzeti njegovo tijelo koje je još u mrtvačnici.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene