Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U oražunom sukobu koji se dogodio u Banjoj Luci između lokalnih kriminalaca, koji su već nekoliko puta uhićeni za razna krivična djela, ali ih je sud puštao iz pritvora, ozlijeđene su dvije osobe.


Do pucnjave je došlo oko 20.45 sati. U vozilu marke BMW nalazili su se S. i N. Ć. te D. Ć., a u Jeep Cherokiju su bili J. J. i njegova djevojka, piše Dnevni Avaz. Nakon što su iz automobila prepoznali jedni druge, počeli su manevrirati vozilima po putu, a zatim i pucati, jedan iz pištolja, a drugi iz automatske puške.

Vezani članci U Sesvetama upucan 26-godišnjak - 3 Otkriveni detalji pucnjave u Sesvetama: 26-godišnjak se posvađao sa skupinom mladića, jedan od njih ga upucao pa svi skupa pobjegli Berlinska policija Pucnjava u Berlinu, dio grada blokiran: Ubijen muškarac iz Srbije, dvojica ranjena

J.J. je pogodio N.Ć.-a u glavu, a zatim je S.Ć. ranio J.J.-a u noge. Nakon toga je J.J. pobjegao do prve policijske patrole koja je krenula u potjeru za braćom, od kojih je jedan napustio mjesto događaja i ostavio brata. Ubrzo je pobjegao i D.Ć.

N.Ć. prebačen je u bolnicu i nalazi se u kritičnom stanju. U bolnici je i J.J. koji se spominje kao član tzv. Kinezove grupe u Banjoj Luci. Policija vodi istragu o ovom slučaju.