Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iz auta pucali jedni na druge

Obračun bandi: U pucnjavi iz auta dvoje ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U oražunom sukobu koji se dogodio u Banjoj Luci između lokalnih kriminalaca, koji su već nekoliko puta uhićeni za razna krivična djela, ali ih je sud puštao iz pritvora, ozlijeđene su dvije osobe.

Do pucnjave je došlo oko 20.45 sati. U vozilu marke BMW nalazili su se S. i N. Ć. te D. Ć., a u Jeep Cherokiju su bili J. J. i njegova djevojka, piše Dnevni Avaz. Nakon što su iz automobila prepoznali jedni druge, počeli su manevrirati vozilima po putu, a zatim i pucati, jedan iz pištolja, a drugi iz automatske puške.

Pročitajte i ovo Policija je okružila trgovački centar u Sydneyju - 4 Napadač upucan FOTO/VIDEO Preminula mama koju je manijak u šoping-centru izbo zajedno s bebom Incident u Chicagu incident u Chicagu VIDEO Policija zaustavila muškarca jer nije bio vezan, a onda je počela drama: Ispalili su prema njemu 96 metaka za 41 sekundu

J.J. je pogodio N.Ć.-a u glavu, a zatim je S.Ć. ranio J.J.-a u noge. Nakon toga je J.J. pobjegao do prve policijske patrole koja je krenula u potjeru za braćom, od kojih je jedan napustio mjesto događaja i ostavio brata. Ubrzo je pobjegao i D.Ć.

N.Ć. prebačen je u bolnicu i nalazi se u kritičnom stanju. U bolnici je i J.J. koji se spominje kao član tzv. Kinezove grupe u Banjoj Luci. Policija vodi istragu o ovom slučaju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene