Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potvrdila obitelj

U Jadranskom moru pronađeno tijelo američkog pilota

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Avion stacioniran u američkoj vojnoj bazi na sjeveru Italije nestao je nad Jadranskim morem u ponedjeljak. U međuvremenu je pronađena njegova olupina, a tijelo pilota je otkriveno tek danas.

Tijelo pilota američkog vojnog aviona F-16, koji se prije nekoliko dana srušio u talijanski dio Jadranskog mora, pronađeno je danas u moru.

Pročitajte i ovo Avion Boeing Jedan u nizu Novi incident na letu: Zbog bizarnog incidenta 176 putnika vraćeno u New York Ilustracija Pilot se katapultirao U more kod Južne Koreje pao američki borbeni zrakoplov

'S velikom žalošću javljamo da je tijelo kapetana Lucasa Gruenthera (32) pronađeno danas poslijepodne u Jadranskom moru', stoji u kratkom priopćenju pilotove obitelji objavljenom na stranicama američke vojne baze u Avianu.

>> Nestali zrakoplov F-16 izvučen iz mora, pilotu ni traga

'Nikada se nećemo u potpunosti oporaviti od ovog gubitka, ali ponosni smo da je u svom prekratkom boravku na ovome svijetu snažno utjecao na živote svakoga koga je upoznao', navodi pilotova obitelj koja se pritom zahvalila svima na podršci i molitvama.

U priopćenju nije objavljena točna lokacija pronalaska pilota, ali prema posljednjim podacima, spasioci su se najviše koncentrirali na područje ispred Lido di Savija u Ravenni te sjeverno i južno od obale Cervije. U potragu je jedno vrijeme bio uključen i jedan hrvatski brod.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene