Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tijela tri osobe koje su nestale prošli tjedan u Ohiou pronađena su u vrećama za smeće, skrivena u izdubljenom drvetu.


Tijekom vikenda policija je pronašla kćer jedne od žrtava vezanu u podrumu Matthewa Hoffmana koji je policajce i odveo do tijela, a sada je uhićen zbog optužbi za otmicu i jedini je osumnjičeni za ubojstva, prenosi BBC.

>> Sud bi se mogao opet baviti otmicom Natasche Kampusch

Nakon što se tridesetdvogodišnja Tina Herrmann 10.studenog nije pojavila na radnom mjestu prijavljen je njezin nestanak. Osim nje nestalo je i njezino dvoje djece, Sarah i Kody te prijateljica Stephanie Sprang. Dan nakon nestanka ispitan je Hoffman kojeg je policija pronašla kako sjedi u automobilu u blizini mjesta gdje je pronađeno vozilo Tine Herrmann.
 

Vezani članci Policijski očevid, ilustracija Na Hvaru nestala 78-godišnja žena, u potrazi sudjeluju i HGSS-ovci Srušeno stablo Pilom zarezali srušeno stablo i otkrili nešto nevjerojatno pa su se brzo primili snimanja

Šerif okruga Knox, David Barber izjavio je kako su svi inspirirani hrabrosti Sarah, koja je u podrumu otmičareve kuće pronađena u nedjelju. Nakon pronalaska otmičar je otkrio informacije koje su policiju dovele do tijela u obližnjoj šumi. Hoffman koji je već služio kaznu za podmetanje požara u državi Colorado još nije uložio nikakvu žalbu vezanu uz optužbu za otmicu.