Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pet dječaka i četiri djevojčice

U istoj bolnici istog dana tri žene rodile trojke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U samo jednom danu, u teksaškoj su bolnici tri žene rodile trojke. Sve su začete umjetnom oplodnjom, a majke su se i upoznale tijekom trudnoće u grupi za potporu trudnicama.

Nekoliko minuta iza sedam ujutro obitelj Elmore iz Pearlanda dobila je trojke: Reagana, Paige i Karu. Istog dana, oko 18 sati, Karen i Hugo Estarda iz Kingwooda dobili su dječake: Roberta, Briana i Anthonyja. Svega sat vremena kasnije, Stephani i Justin Lacombe iz Nassau Bayja dobili su Emmu, Noaha i Cartera, piše chron.com. Ravnateljica bolnice Linda Russell rekla je kako je dan bio pun poroda u bolnici u kojoj se ionako rodi najviše djece u Houstonu. Prošle su godine ondje trojke rođene 27 puta, ali i ravnateljica priznaje kako nikada nisu imali tri takva poroda u istom danu.

Pročitajte i ovo Migranti u SAD-u; ilustracija - 5 Migrantska kriza u SAD-u "Dolazi gotovo milijun ljudi!": Totalni kaos na granici, približava se konvoj kamiona, broje se prve žrtve Migranti u SAD-u; ilustracija - 1 Stvarna prijetnja ili kampanja Ustavnoj krizi SAD-a ne nazire se kraj: "Nije lako razgovarati s osobom koja za sebe kaže da je božji poslanik"

Sva su djeca rođena u 34 tjednu carskim rezom i težila su najmanje 1,36 kilograma, a sve tri rodilje zatrudnjele su pomoću umjetne oplodnje. 'To je nerealno, zadivljujuće', rekla je 37-godišnja Stephanie Lacombe. Tri majke upoznale su se tijekom trudnoće u grupi za potporu trudnicama koje nose više djece. Znale su da su im termini poroda blizu, ali nisu ni sanjale da će roditi isti dan. 'To je predivno, osjećam se blagoslovljeno', rekla je 39-godišnja Troy Elmore.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene