Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U samo jednom danu, u teksaškoj su bolnici tri žene rodile trojke. Sve su začete umjetnom oplodnjom, a majke su se i upoznale tijekom trudnoće u grupi za potporu trudnicama.


Nekoliko minuta iza sedam ujutro obitelj Elmore iz Pearlanda dobila je trojke: Reagana, Paige i Karu. Istog dana, oko 18 sati, Karen i Hugo Estarda iz Kingwooda dobili su dječake: Roberta, Briana i Anthonyja. Svega sat vremena kasnije, Stephani i Justin Lacombe iz Nassau Bayja dobili su Emmu, Noaha i Cartera, piše chron.com. Ravnateljica bolnice Linda Russell rekla je kako je dan bio pun poroda u bolnici u kojoj se ionako rodi najviše djece u Houstonu. Prošle su godine ondje trojke rođene 27 puta, ali i ravnateljica priznaje kako nikada nisu imali tri takva poroda u istom danu.

Vezani članci Slika nije dostupna Maryland: Rođene rijetke četvorke, od kojih tri identične Slika nije dostupna Izmislila 17-ero djece kako bi dobila državnu potporu

Sva su djeca rođena u 34 tjednu carskim rezom i težila su najmanje 1,36 kilograma, a sve tri rodilje zatrudnjele su pomoću umjetne oplodnje. 'To je nerealno, zadivljujuće', rekla je 37-godišnja Stephanie Lacombe. Tri majke upoznale su se tijekom trudnoće u grupi za potporu trudnicama koje nose više djece. Znale su da su im termini poroda blizu, ali nisu ni sanjale da će roditi isti dan. 'To je predivno, osjećam se blagoslovljeno', rekla je 39-godišnja Troy Elmore.