Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Meksička policija pronašla je 33 leša zakopana u dvorištu kuće u gradiću Ciudad Juarezu, koji se nalazi uz samu granicu s SAD-om.


Istražitelji prekapaju dvorište još od 1. ožujka. Prvo su pronašli šest unakaženih tijela, kojima su nedostajali udovi. Zatim je pronađeno još sedam tijela, a danas su pronašli još 19 leševa.

Vezani članci Vozač je automobilom sletio u dvorište krapinske osnovne škole - 1 Totalno pijan i bez vozačke autom sletio u školsko dvorište koje je netom prije toga bilo puno djece: "Mislili smo da je potres" Slika nije dostupna Video: Policija pronašla 17 ubijenih u narko obračunima

Pretpostavlja se kako su tijela tamo zakopana najmanje pet godina. 

Čini se da se radi o tri žene i 30 muškaraca.

Još nije poznato na koji su način žrtve umrle niti tko ih je zakopao u dvorištu. Prekapanje dvorišta počelo je zbog racije tijekom koje je u kući pronađeno nekoliko kilograma marihuane.

Gradić Ciudad Juarez poznat je po obračunima meksičkih narko-kartela. Pretpostavlja se da se radi o jednoj od tzv. sigurnih kuća kojima se karteli koriste za skrivanje oružja, zaliha droge i leševa ubijenih suparnika.