Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Više od 340 leševa fetusa pronađeno je u budističkom hramu u Bangkoku.


Sve je izašlo na vidjelo kad su se ljudi počeli žaliti na nesnosan smrad koji se širio područjem. Fetusi dolaze iz ilegalne klinike za pobačaje te je na ispitivanje privedeno šest mrtvozornika, potvrđeno je iz tajlandske policija, a javlja CNN.

>> Svećenik pronašao fetus koji je preživio pobačaj

Vezani članci Provjereno otkriva skandalozan slučaj iz riječkog KBC-a - 6 Šokantan slučaj iz Rijeke: "Udahnula sam, napravila korak naprijed i pogledala ga. Kao da fali pola mene. Prazan zagrljaj. Ja sam mama bez djeteta...'' Hrvoje Zekanović Zekanović objavio koliko je zastupnika potpisalo peticiju o zabrani pobačaja: Pogledajte o kome je riječ, među njima je i jedna žena

Šef odjela je priznao kako su primali fetuse iz klinike. Naime, hramovi u Tajlandu imaju mrtvozornike koji pripremaju tijelo za kremiranje. 'Mislim da su fetusi bili u hramu jer se novi krematorij zatvorio zbog obnove pa hram već dva mjeseca nije u mogućnosti primati nova tijela. Osoblje je već neko vrijeme primalo fetuse, no kako ih nisu mogli kremirati, miris se počeo širiti', kazao je Tajlanđanin koji živi blizu hrama.

Inače, pobačaj na Tajlandu je ilegalan.