Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nemirno jutro u Beogradu

Golema buka probudila stanare: Nakon šest mjeseci srušio se još jedan dio zgrade, pet obitelji ostalo bez stana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Vidovdanskoj ulici na Vračaru u Beogradu opet je došlo do urušavanja zgrade. Naime, dio iste zgrade srušio se i prije šest mjeseci.

Nakon pola godine, ponovno se urušio dio zgrade u Vidovdanskoj ulici u Beogradu. Građevinska inspekcija i policija utvrdili su da temeljna jama nije bila propisno i dovoljno osigurana i u skladu s propisima, zbog čega je pet obitelji ostalo bez svojih domova.

''Novo urušavanje na zgradi u Vidovdanskoj dogodilo se sinoć u tri sata ujutro. Tom prilikom su se zbog ogromne buke probudili stanari okolnih zgrada. Za ovu zgradu i njene stanare i dalje nema ništa od obećanih rješenja'', stoji u objavi na Instagram profilu Moj Beograd uz fotografiju urušene zgrade.

Također, uz sve probleme s kojima se stanari bore, njihovi stanovi su u studenom i opljačkani. Policija više ne čuva zgradu, zbog čega su lopovi uspjeli ući u stanove u koje stanari nisu mogli mjesecima, prenosi Nova.rs.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna postoji još jedna opasnost... VIDEO Nemirna noć: Zbog olujne bure napuštena kuća urušila se na prometnicu

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna hitne službe na terenu FOTO I VIDEO Eksplozija u Belgiji: Urušila se četverokatnica, ljudi zatrpani u ruševinama

Stanari su napomenuli da već duže vrijeme upozoravaju na opasnost od urušavanja zgrade jer su im već pucale pločice i zidovi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene