Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Motiv nije poznat

U banci na Floridi upucao je pet ljudi pa sam nazvao policiju

Napadač Zephen Xaver (Foto: Highland County Sheriff\'s Office)
Napadač Zephen Xaver (Foto: Highland County Sheriff\'s Office) Foto: Highland County Sheriff\'s Office
Policajci su s napadačem počeli pregovarati, no bez uspjeha, da bi potom stigli specijalci koji su upali u poslovnicu i nastavili pregovore. Xaver im se ubrzo predao.

Napadač koji se zabarikadirao u banku SunTrust na Floridi ubio je u srijedu oko podneva po lokalnom vremenu petero ljudi, objavila je policija okruga Sebring, oko 130 kilometara južno od Orlanda.

Pročitajte i ovo Zrakoplovna baza, ilustracija Grand Forks Incident u američkoj vojnoj bazi: Zatvoren je kompleks s tisućama vojnika Policija je okružila trgovački centar u Sydneyju - 4 Napadač upucan FOTO/VIDEO Preminula mama koju je manijak u šoping-centru izbo zajedno s bebom

Sumnjivac, 21-godišnji Zephen Xaver, osobno je oko 12:30 sati nazvao policiju i rekao da je u poslovnici banke u Sebringu upucao pet osoba.

Nije odmah bilo jasno jesu li žrtve pucnjave zaposlenici poslovnice ili klijenti, a prema pisanju CNN, žrtve još nisu identificirane. Policajci su s napadačem počeli pregovarati, no bez uspjeha, da bi potom stigli specijalci koji su upali u poslovnicu i nastavili pregovore. Xaver im se ubrzo predao i trenutačno je u pritvoru.

Motiv napada još nije poznat, a u istrazi sudjeluje i FBI.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene