Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Saslušan u tužiteljstvu

Bestijalni ubojica priznao krivnju za krvavi zločin, otkrio i jezivi razlog zašto je krenuo u ubojiti pohod. Neće moći dobiti maksimalnu kaznu?

U.B. koji je kod Mladenovca u Srbiji ubio osmero osoba te ranio više njih priznao je krivnju. Moguće je da mu neće moći biti određena najveća moguća zatvorska kazna.

Dvadesetjednogodišnji ubojica U.B. saslušan je na Višem javnom tužiteljstvu u Smederevu, nakon što je osumnjičen za napad kod Mladenovca, gdje je ubio osmero ljudi.

Kako saznaje Nova.rs, mladić je priznao da je pucao iz automatske puške i pištolja u Malom Orašju i Duboni gdje su se družile skupine ljudi, koje navodno nije poznavao. 

Pročitajte i ovo Barbara Štrbac Očevid u tijeku VIDEO/FOTO "U malenom mjestu je velika tuga": Reporterka Dnevnika Nove TV na mjestu bezumnog zločina

U svojoj obrani je istaknuo da je pucao na ljude iz puške i pištolja da bi preplašio stanovnike tih mjesta

Te je noći U.B. napravio niz zločina. Nakon što je pucao u ljude kod Smedereva i Mladenovca i ubio osmero, pobjegao je tuđim automobilom, zatim je kod lokalne benzinske postaje taksistu i trudnici u autu prijetio bombom da bi ga na kraju policija pronašla u Kragujevcu u ujakovoj kući. 

Pročitajte i ovo Masovno ubojstvo u Mladenovcu kod Beograda - 1 "besmislene mjere" "Pokolj kod Mladenovca nije terorizam": Odvjetnik odbacio kvalifikacije Vučića i Brnabić

Policija je tijekom pretresa vikendice mladića pronašla cijeli arsenal oružja

Više je javno tužiteljstvo predložilo da se osumnjičenom odredi pritvor zbog mogućnosti utjecaja na svjedoke, bijega, ponavljanja zločina, ometanja istrage te uznemiravanja javnosti, što je sud i prihvatio.

Reporterka Dnevnika Nove TV Barbara Štrbac javila se iz Srbije te između ostalog kazala: "Neslužbeno se pojavila informacija da on nema još punu 21 godinu, a ako je to istina, ne može mu biti određena maksimalna kazna zatvora - ne može dobiti doživotni zatvor nego maksimalno do 20 godina".

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene