Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizaran slučaj

Tužila i dobila: Dodijelili joj stan na 16. katu, a ona pati od vrtoglavice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žena koja pati od teškog oblika vrtoglavice dobila tužila je gradske vlasti, koje su joj dodijelile stan na 16. katu - i dobila.

Gradsko vijeće u Londonu je ženi, čiji identitet nije otkriven, dodijelilo stan na 16. katu zgrade, no kako ona pati od teškog oblika vrtoglavice, odbila je useliti se u taj stan. Gradske vlasti je potom tužila, a odluku gradskog vijeća da osobi s njezinim zdravstvenim problemom dodijeli takav stan kao 'adekvatno rješenje', nazvala je 'perverznom odlukom', prenosi Daily Mail.

Pročitajte i ovo Međunarodni sud pravde Svjetski sud Europskoj velesili stiže tužba: "Krši konvencije o genocidu i ratovanju" Slika nije dostupna završio i na sudu Prisluškivao suprugu dok je radila od kuće i zaradio 1,8 milijuna dolara: Novac mora vratiti, a žena ga je ostavila

>> Zašto nam se vrti kad se vrtimo?

Spomenuta žena išla je provjeriti može li živjeti u tom stanu no u njemu ju je uhvatio težak panični napad te je izgubila svijest. Na inicijativu njezinog supruga, pokrenuta je sudska parnica, ali tek nakon što im je odbijena zamolba da se stan zamijeni sa stanom u istoj zgradi, ali na prvom katu.

Dužnosnik koji je od strane grada bio zadužen za dodjelu navedenog stana, sudu je rekao kako je on smatrao da će se dotična žena 'na vrijeme' prilagoditi novim uvjetima života.

Prevagu su u korist neimenovane žene donijeli zdravstveni nalazi, a sud je istaknuo kako gradske vlasti nisu pravilno procijenile težinu njezinog zdravstvenog stanja, ali tek nakon žalbe na prvotnu presudu, koja je bila u korist gradskih vlasti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene