Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DRŽAVLJANIN UZBEKISTANA

TURSKI MEDIJI OBJAVILI Uhićen glavni osumnjičeni za napad u Istanbulu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Po istim izvorima, riječ je o Abdulkadiru Masharipovu, državljaninu Uzbekistana, za kojeg se vjeruje da je povezan s napadom u kojem je smrtno stradalo 39 ljudi.

Uhićen je glavni osumnjičeni za napad na noćni klub Reina na Novu godinu u Istanbulu, javlja BBC prenoseći turske izvore. Po istim izvorima, riječ je o Abdulkadiru Masharipovu, državljaninu Uzbekistana, za kojeg se vjeruje da je povezan s napadom u kojem je smrtno stradalo 39 ljudi.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pojas s eksplozivom Raznio se zapovjednik Islamske države: Vođe nekoć jake, ozloglašene države, skrivaju se po zabačenim dijelovima Slika nije dostupna Ubio 39 osoba na Staru godinu Turski mediji: "Napadač iz Istanbula je 34-godišnji džihadist iz Uzbekistana"

Masharipov je uhvaćen u istanbulskoj četvrti Esenyurt. Među žrtvama pokolja u Reini bili su državljani Izraela, Francuske, Tunisa, Libanona, Indije, Belgije i Saudijske Arabije. Ozlijeđen je veliki broj ljudi.

Podsjetimo, za napad u Reini odgovornost je preuzeo ISIS, koji zamjera Turskoj sudjelovanje u napadima u Siriji i suradnju sa zapadnom koalicijom protiv sirijskog režima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene