Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ono što se dogodilo u Ottawi je zvono za uzbunu i u Londonu, tvrde laburistički zastupnici u Parlamentu.


Turističke ture oko zgrade Parlamenta u Londonu postale su opasne, smatraju neki od zastupnika. Naime, obavještajne službe tvrde da se islamski ekstremisti 'ubacuju' u razgledavanja Parlamenta kako bi dobili što više informacija o zgradi, iznutra i izvana. Strahuju da bi se i u Londonu moglo dogoditi ono što se nedavno dogodilo u Kanadi, piše Daily Mail.

Stoga je posjetiteljima zabranjeno fotografirati unutrašnjost objekta. Zabrinutost je porasla nakon napada na parlament u Ottawi gdje je napadač-islamist koji je planirao ići u Siriju ubio vojnika.

Vezani članci Ubisoft Lokalni mediji javljaju da je talačka kriza u Montrealu lažna uzbuna, policija evakuirala zgradu Policija u Kanadi, ilustracija (Foto: AFP) U teškoj prometnoj nesreći u Kanadi troje poginulo: "Tijela su izlijetala iz autobusa"

VIDEO Objavljena snimka napada u Ottawi, napadač planirao otići u Siriju!

Westminster palaču svake godine posjeti milijun osoba. Ono što se dogodilo u Ottawi je zvono za uzbunu i u Londonu, tvrde laburistički zastupnici u Parlamentu. Međutim, glasnogovornik John Bercow kazao je kako britanski parlament 'ima puno jače osiguranje od kanadskog i to još otkada su dobivali IRA-ine prijetnje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook