Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama na autocesti

Misterij u autobusu: Sedmero putnika se onesvijestilo, nitko ne zna zašto

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Vozač turističkog autobusa morao je stati u Francuskoj i pozvati pomoć jer se od 62 putnika koje je prevozio, njih sedmero onesvijestilo.

Turistički autobus koji je putovao iz španjolske Barcelone prema Bosni i Hercegovini u subotu oko 20 sati hitno se zaustavio na autocesti u Franucskoj, u blizini Cannesa i Nice, jer se više putnika onesvijestilo.

Pročitajte i ovo Matej Tolić sa zmijama - 3 Kućni ljubimci FOTO Matej živi u kući s 33 zmije: "Do sad su me ugrizle tri puta"

Vozač je parkirao autobus na odmorištu Vidauban Sud, piše Nice Matin, jer je sedmero putnika palo u nesvijest. Autobus je prevozio 62 putnika, a pomoć je pozvao vozač.

Pročitajte i ovo Ilustracija Gorski Karabah U strahu od etničkog čišćenja 120 tisuća ljudi bježi iz zemlje: "Naša sudbina su poniženje i sramota za cijeli civilizirani svijet"

Pročitajte i ovo Ilustracija Strašno otkriće VIDEO Prolaznik se šokirao kada je vidio aligatora kako u ustima drži - tijelo žene

Francuske vlasti na mjesto događaja odmah su odaslale spasilačke ekipe, uključujući sedam vozila hitne pomoći i vatrogasce.

Za sada nema informacija o tome zašto su se turisti onesvijestili. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene