Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neugodno se iznenadili

"Ko ovo more platit?": U restoranu u Grčkoj naručili lignje i pive. Kad je stigao račun ostali su u šoku

Lignje, ilustracija (Foto: Getty Images)
Lignje, ilustracija (Foto: Getty Images) Getty Images
Aktualno Galerija +0 Lignje, ilustracija (Foto: Getty Images) Galerija 1/1 >>
Francisco Tajeda iz Brooklyna ostao je u šoku zbog cijene obroka u restoranu DK Oyster u grčkom Mykonosu. On je na TripAdvisoru objavio fotografiju računa koji pokazuje zapanjujuću cijenu od 836 eura za jedan ručak.

Tajeda je otkrio na TripAdvisoru kako su njemu i njegovim prijateljima zaposlenici u restoranu DK Oyster u Mykonosu odbili dati cijenik, prije nego što su ih iznenadili računom, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija turizam na Jadranu FOTO Ako ste mislili da cijene divljaju, niste još sve vidjeli. Pogledajte račun od kojeg će vam se zavrtjeti u glavi Ilustracija uzalud pokušali plivati Drama na ljetovanju: Vjetar otpuhao dijete (2) u gumenjaku dva kilometra od obale, roditelji samo gledali kako postaje točka u daljini

Turisti iz Brooklyna su ostali u šoku kada im je konobar donio račun od 836 eura, odnosno 6204 kune. Šest porcija lignji naplaćeno im je 591 euro, šest piva 150 eura, tri Cezar salate s piletinom stajale su 59 eura, a dvije boce vode skoro 18 eura. Uz to, platili su i 18 eura sok od rajčice.

Vlasnik restorana na plaži stoji pri tome da su cijene prikladne, inzistirajući da se, ''ako ih ne možete priuštiti, odlučite za nešto jeftinije''.

Pročitajte i ovo Kuhinja, ilustracija - 1 Spoj kuhinja Pogledajte što se jelo na ekskluzivnoj večeri od 11 slijedova u Milanu na kojoj je briljirao hrvatski kuhar Deni Srdoč

Pročitajte i ovo Džeparenje/Ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) Nova sezona, a stari problemi Turistički vodiči u Splitu na rubu živaca zbog džeparoša: "Samo se priključe, otvore ruksak i izvuku novčanik"

Ljutiti Tajeda je ostavio negativnu recenziju na TripAdvisoru napisavši da osoblje nije iskreno te da odbija dati jelovnike gostima. ''Ovo je teška prevara!'', napisao je uz fotografiju računa.

''Na cijenu piva nismo se mogli previše žaliti. Puno sam putovao i ponekad pivo može biti skupo. Ali 600 eura za lignje jednostavno nismo mogli razumjeti. Nevjerojatno! Bio sam toliko ljut da sam morao zapaliti cigaretu, a nisam pušio od 2011.!'', rekao je za Daily Mail Francisco Tajeda.

Ispričao je da su kasnije razgovarali s lokalnim stanovnicima koji su mi rekli da su nasjeli na tipičnu prijevaru za turiste. Objasnili su im kako je to ilegalno i jer na računu nije naveden PDV.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene