Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hitno im treba novac

Dramatična objava proizvođača posuđa koje obožavaju i Hrvati: "Pred bankrotom smo"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Jedan od najpoznatijih proizvođača posuđa koje se nalazi i u mnogim hrvatskim domovima, Tupperware, upozorio je da bi mogao propasti ako brzo ne prikupi nova sredstva.

Tupperware, jedan od najpoznatijih proizvođača posuđa za skladištenje hrane, objavio je kako bi mogao bankrotirati ako brzo ne skupi novac za daljnje poslovanje. 

U godinu dana vrijednost njihovih dionica pala je za čak 90 posto. Kao glavni razlog pada prodaje navode da svoje proizvode nisu uspjeli približiti mlađoj populaciji. Nedavno je Tupperware počeo prodavati posuđe u američkom trgovačkom lancu Target u pokušaju da privuče mlađe kupce, ali i druge trgovce diljem svijeta. 

Pročitajte i ovo Signature bank Depozitori osigurani Bankrotirala druga američka banka u samo tri dana: Građane se uvjerava da je i dalje sve u redu, kad će biti vrijeme za paniku?

Kako bi uvjerio potrošače da su njegovi proizvodi održivi, tvrtka koja postoji već 77 godina u svoj je asortiman uvela održivije materijale poput stakla i nehrđajućeg čelika, a razvija i proizvode od recikliranog miješanog plastičnog otpada.

Tvrtka je postala poznata 1950-ih i 1960-ih, kada su ljudi održavali Tupperware zabave po kućama i prodavali plastične posude za skladištenje hrane.

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene