Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na udaru IS-a

MILITANTI SU ČEKALI POZIV Spriječen veliki teroristički napad na hotele

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neki od militanata bili su obučavani u Libiji i Siriji i čekali su poziv za izvođenje napada.

Tuniske vlasti uhitile su 17 islamističkih militanata organiziranih u ćeliju i spriječile su tako veliki teroristički napad na hotele i snage sigurnosti planiran za ovaj mjesec, kazao je visoki vladin dužnosnik za Reuters.

Pročitajte i ovo Ruska vojska, ilustracija Stižu nove snage Mnogo Rusa posljednjih dana priključilo se vojsci: "Zbog ovog su željni osvete" Teroristički napad u Moskvi Izvori otkrivaju Iran je također upozorio Rusiju na sigurnosnu prijetnju uoči napada u Moskvi

"Osujetili smo veliki napad planiran za ovaj mjesec koji je teroristička ćelija planirala protiv ključnih instalacija, hotela, snaga sigurnosti i protiv političara kako bi stvorili kaos u zemlji", kazao je ministar unutarnjih poslova Rafik Chelli.

U pariškom kafiću ubijeno 11 prijatelja, OVU je djevojku spasio heroj

On kaže da su neki od militanata bilo obučavani u Libiji i Siriji i da su čekali poziv za izvođenje napada. Islamska država preuzela je odgovornost za dva napada u Tunisu ove godine.

U ožujku napadač je ubio 21 turistu u napadu na muzej Bardo u Tunisu a 38 stranaca ubijeno je na plaži hotela u Sousse u lipnju. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene