Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Pobunjenicima nudile seks'

Počela uhićenja zbog 'seksualnog džihada'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasti Tunisa uhitile su nekoliko žena pod optužbom da su pružale seksualne usluge islamističkim militantima u Tunisu i Siriji.

Ministar unutarnjih poslova rekao je da su žene, od kojih neke imaju tek 17 godina, navodno nudile seks kako bi olakšale borbu pobunjenicima u Siriji i u Tunisu, u planinskom području Jebel ech Chaambi, javlja BBC.

Pročitajte i ovo Policija U policiji je Strašne scene u Splitu: Šakama izudarao dvije žene na terasi kafića, hvatali ga prolaznici Slika nije dostupna Vrate se trudne Seksualni džihad: Odlaze u Siriju kako bi spavale s pobunjenicima

Već mjesecima kruži glasina o onome što mediji nazivaju 'seksualni džihad', ali provodi li se on u praksi ostaje misterij. Ipak, vlasit Tunisa odlučili su se za uhićenja.

>> Seksualni džihad: Odlaze u Siriju kako bi spavale s pobunjenicima

U gradu Kasreen jedna majka tvrdi da je njezina 17-godišnja kćer među 19 žena. Ona vjeruje da njezina kćer nije kriva za ono za što je optužuju. 'Nikada nije bila u planinama Chaambi. To su pogrešne optužbe. Bila je religiozna i išla je u džamiju', rekla je majka.

Dodaje kako su joj možda u džamiji ekstremisti isprali mozak, te moli za njezino puštanje iz zatvora jer zbog zdravstvenih problema često ima konvulzije. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene