Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova runda napada

Trump: "Imam puno bolje tijelo od Bidena. Nisam sasvim siguran želim li ga eksponirati dok sija sunce"

Donald Trump
Donald Trump Foto: Afp
Bivši predsjednik SAD-a Donald Trump okomio se na sadašnjeg Joea Bidena na skupu u subotu. Komentirao je, između ostalog, njegovo tijelo, fizičku sposobnost i godine.

Bivši američki predsjednik i republikanski kandidat na izborima 2024. godine, Donald Trump, okomio se na sadašnjeg predsjednika SAD-a Joea Bidena na skupu u Iowi u subotu.

Trump tvrdi da ima "puno bolje tijelo" i da bi ga u borbi pobijedio.

"Negdje ima konzultanta. To je najgori konzultat u politici koji misli da dobro izgleda u kupaćem kostimu, zar ne? Provodi toliko vremena na plaži...kako to uspijevaš?", pitao je Trump.

Pročitajte i ovo Požar u tvornici Drava International - 12 Nakon stravičnog požara U školama u Osijeku otkazana nastava: Objavljena nova analiza kvalitete zraka, nadležni upozoravaju na važne preporuke

Ipak, ni tu nije stao pa je izjavio da je njegovo tijelo znatno ljepše od Bidenovog. "Nisam sasvim siguran želim li ga eksponirati dok sija sunce i pijesak, surfanje, vjetar. Mislim, nije lijep prizor", dodao je.

Bivši predsjednik ismijavao je Bidena i jer je star, iako je sa 77 godina samo tri godine stariji od Trumpa.

Pročitajte i ovo Napad u Izraelu - 1 Žestoke borbe VIDEO/FOTO Razbuktavanje sukoba na Bliskom istoku koristi Rusiji: "Terorizam i rat ne donose rješenja, nego samo smrt i patnju"

Biden je još 2018. godine rekao da, kada bi bili zajedno u srednjoj školi, odveo i ga iza dvorane i pretukao. Trump je ovoga puta to iskoristio kako bi demonstrirao tu "tučnjavu". Rekao je da bi on samo puhnuo zrak nakon čega bi Biden pao na pod, sumirao je Insider.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene