Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kritike Moskve

Ostat će u bliskom kontaktu: Trump i Erdogan razgovarali o sirijskoj krizi

Erdogan i Trump (Foto: AFP)
Erdogan i Trump (Foto: AFP) Foto: Afp
Američki predsjednik Donald Trump i turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan razgovarali su u srijedu o krizi u Siriji i dogovorili se da će zbog situacije ostati u bliskom kontaktu, objavila je Bijela kuća.

"Predsjednik Donald J. Trump danas je s predsjednikom Recep Tayyipom Erdoganom iz Turske razgovarao o aktualnoj krizi u Siriji. Dvojica čelnika složila su se da će zbog situacije ostati u bliskom kontaktu", objavila je Bijela kuća bez dodatnih detalja.

Pročitajte i ovo Donald Trump On poriče krivnju Počinje suđenje Donaldu Trumpu zbog novca koji je dao pornoglumici: Navodno joj za šutnju platio 130.000 dolara Ispaljene rakete Napad VIDEO Pet raketa ispaljeno je iz Iraka prema bazi američke vojske u Siriji

SAD i njegovi saveznici razmatraju hoće li napasti Siriju zbog navodnog kemijskog napada u pobunjeničkoj Dumi pored Damaska u subotu, za koji su liječničke organizacije rekle da je usmrtio desetke ljudi.

Trump je u srijedu upozorio Rusiju na moguću vojnu akciju u Siriji te je kritizirao Moskvu zbog podrške sirijskom predsjedniku Bašaru al-Asadu.  (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene