Obavijesti Video Pretražite Navigacija
lijes se zamaglio

Djevojčica (3) probudila se na vlastitom sprovodu: "Vidjela sam kako pomiče oči"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Trogodišnja djevojčica probudila se na vlastitom sprovodu nakon što su liječnici rekli da je umrla od trbušne bolesti.

Trogodišnja djevojčica probudila se na vlastitom sprovodu nakon što su je liječnici proglasili mrtvom. Potom su je odveli u bolnicu, gdje su je drugi put proglasili mrtvom.

Pročitajte i ovo Sjećanje na Alekseja Navaljnog protiv 33 ljudi Na snagu stupile prve sankcije EU-a zbog smrti Alekseja Navaljnog Napad morske nemani na turista u Meksiku Predator iz vode Horor usred zabave: Igrali se s djetetom na plaži pa slučajno snimili krvavi napad nepoznate nemani u moru

Camilina majka Mary Jane Mendoza kazala je da je odvela svoju kćer u bolnicu Salinas de Hidalgo u središnjem Meksiku nakon što je primijetila da povraća uz jake bolove u trbuhu. Tamo su je liječili od dehidracije pripisavši joj paracetamol, nakon čega su je otpustili na kućno liječenje. Incidenti su se dogodili u bolnici Salinas de Hildalgo u državi San Luis Potosi u središnjem Meksiku, piše Mirror.

Nekoliko sati kasnije, kada su Camilini roditelji primijetili da joj se stanje pogoršava, vratili su je u bolnicu, gdje je zaprimljena između 21 i 22 sata, no kasnije je proglašena mrtvom.

 

Sljedećeg dana tijekom pogreba majčina svekrva Peralta primijetila je da je staklena ploča u Camilinu lijesu zamagljena. Prisutni na sprovodu poručili su joj da halucinira. Unatoč tomu, Peralta je inzistirala na tome da joj se pomiču oči, sve dok na kraju prisutni nisu djevojčici počeli provjeravati puls, potvrđujući da je živa.

Camila je zatim vraćena u bolnicu, gdje je drugi put proglašena mrtvom. Slučaj se i dalje istražuje, a u tijeku je obdukcija.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene