Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Troje stanovnika omanjeg mjesta u ukrajinskoj regiji Dnjepropetrovsk, umrlo je ugušivši se od ispušnih plinova, pokušavajući njima otrovati štakore.


Radi se o tročlanoj obitelji, u kojoj je 71-godišnji djed odlučio pomoću svojeg starog automobila potrovati spomenute nametnike. Na auspuh svoje ZAZ 968-ice, stavio je crijevo te ga sproveo u podrum. Upalio je nakon toga automobil i otišao u kuću, da bi nakon nekog vremena odlučio provjeriti kako protječe 'deratizacija'.

Vezani članci Prosvjed za Alekseja Navaljnog Više od 2000 uhićenih na prosvjedima za Navaljnog. Šef europske diplomacije: ''Razgovarat ćemo o daljnim koracima'' Aleksej Navaljni - 2 SAD i EU traže od Rusije da Navaljnog puste na slobodu, on kaže: "Ovo je najviši stupanj bezakonja"

Čim je kročio u podrum, trenutno je izgubio svijest, zbog visoke koncentracije ispušnih plinova, a njegova 77-godišnja supruga, zabrinuta za njega, nakon nekog vremena i sama je sišla u podrum te i sama trenutno izgubila svijest, a istu sudbinu doživjela je i njihova 29-godišnja unuka. Tek njihova druga unuka, nakon dva sata pronalazi njihova tijela i uspijeva izbjeći smrt te javiti policiji i hitnoj pomoći za tragediju, koja se dogodila u podrumu, prenosi Pravda.