Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u Bjelorusiji

Obitelj pomrla trujući štakore ispušnim plinovima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Troje stanovnika omanjeg mjesta u ukrajinskoj regiji Dnjepropetrovsk, umrlo je ugušivši se od ispušnih plinova, pokušavajući njima otrovati štakore.

Radi se o tročlanoj obitelji, u kojoj je 71-godišnji djed odlučio pomoću svojeg starog automobila potrovati spomenute nametnike. Na auspuh svoje ZAZ 968-ice, stavio je crijevo te ga sproveo u podrum. Upalio je nakon toga automobil i otišao u kuću, da bi nakon nekog vremena odlučio provjeriti kako protječe 'deratizacija'.

Pročitajte i ovo Vladimir Zelenski 95 milijardi dolara pomoći Zelenski zahvalio Amerikancima na velikom paketu pomoći, Rusi im poručili: "To će uništiti Ukrajinu" Mike Johnson Predviđaju iste iznose za obje zemlje Američki Kongres glasat će o pomoći Izraelu i Ukrajini

Čim je kročio u podrum, trenutno je izgubio svijest, zbog visoke koncentracije ispušnih plinova, a njegova 77-godišnja supruga, zabrinuta za njega, nakon nekog vremena i sama je sišla u podrum te i sama trenutno izgubila svijest, a istu sudbinu doživjela je i njihova 29-godišnja unuka. Tek njihova druga unuka, nakon dva sata pronalazi njihova tijela i uspijeva izbjeći smrt te javiti policiji i hitnoj pomoći za tragediju, koja se dogodila u podrumu, prenosi Pravda.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene