Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve planulo u 10 minuta

Tri velika požara u Engleskoj, gori i zgrada gradskog vijeća

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požari su u 3 sata ujutro planuli u roku od 10 minuta na tri mjesta, a policija je uhitila 47-godišnjeg muškarca pod sumnjom da ih je podmetnuo.

U Južnom Oxfordshireu u Engleskoj izbila su tri velika požara i to u vrlo kratkom roku od 10-ak minuta. Gori zgrada gradskog vijeća, a vjeruje se da je u njoj počeo požar, javlja Sky News.

Zapalilo se i objekt pogrebnog poduzeća koji se nalazi uz zgradu vijećnice.

Pročitajte i ovo Požar na Jarunu Još nepoznat uzrok Požar u Zagrebu: Iz zgrade izlazio crni dim, intervenirala hitna pomoć Požar u kući, ilustracija Intervencija u tijeku Gori kuća kod Zaprešića: "Vatra ju je cijelu zahvatila"

Jedan je svjedok opisao kako je vidio zapaljeni automobil u blizini vijećnice, a u njemu su se navodno nalazili i dodatni spremnici s gorivom. Stanovnici južnog Oxfordshirea javljaju kako su čuli glasnu esploziju.

Jhon Cotton, predsjednik Vijeća, kazao je za BBC kako vjeruje da je požar podmetnut. Za sada nema nikakvih navoda o sumnjama na terorizam

U zgradi se inače tijekom dana nalazi oko 400 osoba, no u vrijeme izbijanja požara nije bilo nikoga. U objektu se nalaze uredi za izgradnju, planiranje i stanovanje.

Na terenu su stotine vatrogasaca koji pokušavaju ugasiti tri požara.

 

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene