Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poruka iz Beograda

'Treba istražiti kako su hrvatski mediji prvi saznali za uhićenje'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zamjenik srbijanskog tužitelja za ratne zločine i glasnogovornik tog tužiteljstva Bruno Vekarić izjavio je da treba istražiti kako su hrvatski mediji prvi saznali za uhićenje Ratka Mladića.

Gostujući u jutarnjem programu državne televizije RTS Vekarić nije mogao potvrditi da je Mladić u teškom psihofizičkom stanju, kako je novinarima u četvrtak rekao Mladićev odvjetnik, već je ocijenio da se radi o taktici Mladićeve obrane u koju, kako je rekao, ne može ulaziti. Vekarić je dodao da je saslušanje jučer prekinuto zato što je Mladić u određeno vrijeme trebao popiti određeni lijek.

>> Ispitivanje se nastavlja oko podneva, Mladića posjetila obitelj

>> Del Ponte: Karadžiću i Mladiću treba suditi zajedno

Mladića su, kako javljaju mediji, u beogradskom specijalnom sudu jutros posjetili supruga Bosiljka i sin Darko, u pratnji njegovog odvjetnika Miloša Šaljića.

Haaški optuženik Ratko Mladić uhićen je u četvrtak ujutro u selu Lazarevu kod srbijanskog grada Zrenjanina. Nekadašnjega vojnog zapovjednika bosanskih Srba Ratka Mladića Haaški sud tereti za ratne zločine i zločine protiv čovječnosti, uključujući i optužnicu za genocid. (Hina)



 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene