Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Vidovita Jelena' iz okolice Beograda privedena je u policiju na informativni razgovor zbog sumnje da je od ženske osobe uzela 450 eura, zlatni lančić i šest zlatnih prstenova da bi skinula crnu magiju s njezine obitelji i spriječila muža da se od nje razvede.


Žrtva je pronašla broj vidovite Jelene u jednim novinama, nazvala je i ispričala da se kod kuće puno svađaju i da misli da je netko na njih bacio crnu magiju, piše Kurir.

Vezani članci Granični prijelaz, ilustracija Od ponoći nova pravila za ulazak u Srbiju, na popisu je i Hrvatska. Provjerite što se sve mijenja Proslava rođendana (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Srbija na nogama nakon najave da će Tesla na hrvatski euro: "To je prisvajanje kulturnog naslijeđa"

'V.S. je na to odgovorila da joj može crnu magiju skinuti i na daljinu, a zatim joj je rekla da joj odmah autobusom pošalje 150 eura, dijelove odjeće ukućana, nekoliko ručnika kojijma su se brisali, litru ulja, fotografije, veliki zlatni lanac i šest zlatnih prstenova, što je žena i učinila', rekao je izvor Kurira.

>> VIDEO: Vještice zbog porezne politike bacaju uroke na Vladu

Dodaje kako je V.S. nakon nekoliko dana zaključila da je crna magija kod žrtve itekako jaka, pa je zatražila dodatnih 600 eura za svoju uslugu.

'Dobila je 300 eura, jer žrtva više nije imala. Vrijeme je prolazilo, a situacija u kući u unutrašnjosti Srbije nije se smirivala. Zbog toga je žena nazvala Vidovitu Jelenu i zatražila novac i nakit nazad, što je vidovnjakinja odbila i rekla da je više ne zove. Još je zaprijetila da će nazvati njezinog supruga i reću mu da je njegova žena na njega htjela baciti crnu magiju.

Žena je odlučila slučaj prijaviti policiji, nakon čega je podignuta kaznena prijava.  Vidovita Jelena odgovorila je kako je skidanje uroka njezin posao i kako vraća novac, ukoliko posao ne uspije.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.