Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opća nestašica

Traperice i filmovi za odrasle najtraženija roba u S. Koreji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Sjevernoj Koreji vlada nestašica za mnogim stvarima, no potrošači tamo trenutno najviše traže uske traperice, filmove za odrasle i ljudski izmet.

Profesor Kim Young-soo sa sveučilišta Sogang intervjuirao je nekolicinu prebjega iz te komunističke zemlje, a ono što je zaključio iz tih razgovora, jest da se spomenuta roba (ako se ljudski izmet može tako nazvati), suludo prodaje.

Pročitajte i ovo Hranilište mačaka u Puli - 3 pravna država na djelu Žena kažnjena jer je hranila mace pred ulazom: Odrapili joj 132 eura kazne, živi od socijalne pomoći Slika nije dostupna Građani, pripazite! Doznali smo odgovor na pitanje koje muči sve zagrebačke vlasnike pasa i mačaka: "Jasno je da to ni izbliza nije dovoljno"

>> 'Sjeverna Koreja čini sve da nas razjedini'

Među popularnom i traženom robom i proizvodima nalaze se i TV drame te instant tjestenina. Agencija Yonhap prenosi kako su dućani u Sjevernoj Koreji počeli prodavati ljudski izmet zbog velike nestašice umjetnih gnojiva.

'Svako kućanstvo koristilo je ljudski izmet kao gnojivo, no kako je potražnja potražnja za gnojivom samo rasla, otvoreni su posebni dućani za prodaju ljudskog gnojiva', objasnio je profesor Kim. Čim je Sjeverna Koreja ukinula zabranu nošenja modernijih hlača, potražnja i prodaja traperica u toj zemlji drastično je porasla.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene