Obavijesti Video Pretražite Navigacija
velika tuga u BiH

Detalji tragedije u Brčkom: Šest poginulih u požaru bili su članovi iste obitelji, među njima i dvoje djece

Šest osoba koje su u subotu smrtno stradale u požaru u jednom stambenom objektu u Brčkom bili su članovi iste obitelji, a među njima je bilo i dvoje djece, potvrdili su tijekom dana očevici ove tragedije lokalnim medijima.

Uz šest smtno stradalih još sedam osoba, po svemu sudeći djece, ozlijeđeno je i moralo je potražiti liječničku pomoć.

Pročitajte i ovo Kanader novi prototip aviona Hrvatska kupuje dva nova kanadera za 105 milijuna eura, ali nas to neće koštati ni centa Vatrogasci, ilustracija Nastale gužve Požar na zagrebačkom mostu: Zapalio se automobil, vatrogasci izašli na teren

"Na pedijatriju je primljeno sedam osoba, od tih sedam osoba šest je zadržano na liječenju. Jedna osoba je transportirana za Tuzlu. Također, jedna osoba s opeklinama je zadržana na kirurgiji", kazao je Salih Ibrahimbegović, glasnogovornik bolnice u Brčkom kako ga citira portal Otisak.ba

Policijski istražitelji cijeli su dan bili na mjestu tragedije u četvrti Suljagića sokak gdje se u ranim jutarnjim satima zapalila jednokatna stambena zgrada. Pokušavaju utvrditi što se točno dogodilo i kako je u zgradi izgorjelo šest osoba.

Prema tvrdnjma susjeda u njoj je boravila brojna romska obitelj. Živjeli su u siromaštvu i bez električne energije pa se nagađa kako su požar izazvale svijeće koje su koristili za rasvjetu.

"Prema onome što znam, požar su izazvale najvjerojatnije svijeće, a sve stradale ugušio je dim koji se stvorio u sobama. Na žalost, poginuli su otac, majka, kći, snaha i dvoje djece. Zet se uspio spasiti tako što je pobjegao nakon izbijanja požara, ali je četvero djece ozlijeđeno", kazao je za portal Klix Meho Šečić, susjed nastradale obitelji.

Gradonačelnik Brčkog Esed Kadrić uputio je izraze sućuti obitelji i rekao je da je duboko pogođen ovom tragedijom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene