Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u Beogradu

Trogodišnje dijete palo sa sedmog kata nebodera, preminulo u bolnici: "Čuli smo vrisku i vidjeli ženu koja je čupala kosu..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Beogradu je u nedjelju prijepodne došlo do tragedije u kojoj je poginuo trogodišnji dječak. Pao je kroz prozor stana na sedmom katu dok je u stanu bilo prisutno četvero odraslih osoba.

Tragedija se dogodila u neboderu na uglu ulica kneza Danila i Stanoja Glavaša. Susjedi su još uvijek u šoku.

Pročitajte i ovo Djevojčica uz majku pije sok Saslušana na sudu Užas u Beogradu: Otkriveno što je majka stavljala u sokove maloljetnoj kćeri tijekom njezina liječenja Prosvjed srpske oporbe zbog rezultata izbora u Srbiji - 11 Poseban dan Prvi veliki poraz Vučića nakon 10 godina: Beograd ide na nove izbore

Trogodišnji dječak pao je kroz prozor stana na sedmom katu. Iako je preživio pad, ozljede su bile preteške i dijete je preminulo u bolnici.

Nova.rs neslužbeno doznaje da u stanu žive otac, majka, dvoje djece, baka i djed i da su svi bili prisutni kad se tragedija dogodila.

"Čuli smo vrisku i vidjeli smo ženu koja je čupala kosu i govorila da je ona kriva. Kasnije smo saznali da je to nesretna majka koja sebi nije mogla oprostiti trenutak nepažnje. Nju i djeda je susjeda odvezla u bolnicu", navodi jedna od susjeda.

Policija je obavila očevid, u tijeku je istraga kojom će biti utvrđene sve okolnosti ove tragedije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene