Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šalu platila glavom

Tragedija: Brata htjela prestrašiti iz ormara, no ubio je njegov prijatelj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pokušaj zbijanja šale, koji je uključivao potajni ulazak u kuću i prepad na dvojicu mladića, životom je platila 18-godišnja djevojka.

Premila Lal (18) zajedno je s prijateljicom htjela potajice ući u kuću i isprepadati mlađeg brata (15) i njegovog starijeg prijatelja Nerreka Daniela Galleyja (21), no čim je stariji od dvojice čuo šuškanje iz ormara u kojem se oko 20 sati sakrila kako bi izvela šalu, prvo je potegnuo pištolj i zapucao, a tek onda uvidio na koga je pucao.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Presuda izazvala prosvjede George Zimmerman oslobođen optužbi za ubojstvo tamnoputog tinejdžera Slika nije dostupna Pola sata pucnjave VIDEO Krvavi pohod u Kaliforniji: Četvero mrtvih

>> Dječak ukrao mamin auto i zaletio se u stup, u nesreći poginula njegova sestra

Incident se dogodio u gradu Longmontu u Coloradu, a nesretna Lal se vraćala kući s 12-godišnjom rođakinjom, pri čemu je htjela izvesti šalu na bratov račun.

Ono na što nije računala jest da Galley, koji sebe na Facebook profilu opisuje kao velikog zaljubljenika u vatreno oružje, doista voli prvo pucati, a tek onda govoriti. Sve je završilo obiteljskom tragedijom.

'Tek nakon što ju je upucao, Nerrek je shvatio da je to Premila', rekao je za KDVR njezin otac.

Lal je proglašena mrtvom u mjesnoj bolnici oko 21 sat i nije joj bilo spasa. Policija je njezinu smrt i incident nazvala izrazito tragičnim i nenamjernim događajem. U tijeku je istraga, no policija je priopćila kako nema opasnosti za širu zajednicu.

Galley je prijavljen za zlostavljanje djeteta, ugrožavanje osoba i dozvoljavanje maloljetniku da drži oružje. Policija razmatra i prijavu za ubojstvo.

Roditelji ubijene djevojke u velikoj su žalosti, jer je njihova kći bila uspješna ne samo u školskoj klupi, već i kao atletičarka. 'Nedostajat će nam', rekao je njezin otac.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene