Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čovjek koji je pao

Jedan od najupečatljivijih prizora snimki iz Bostona

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na dramatičnim snimkama dviju eksplozija koje su potresle ciljnu ravninu Bostonskog maratona jedan od najupečatljivijih prizora bio je pad starijeg sudionika utrke.

Jedan od najupečatljivijih prizora neposredno nakon prve eksplozije koja je protresla ciljnu ravninu Bostonskog maratona bio je pad jednog starijeg sudionika utrke odjevenog u narančasti dres. Američkim medijima nije trebalo dugo da dođu do njega i da ga pitaju što se zapravo dogodilo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zanijekao krivnju Bombaš na sudu obitelji SLAO POLJUPCE, žrtve nije ni pogledao! Slika nije dostupna Prijet mu smrtna kazna Džohar Carnajev u 30 točaka optužen za napad na Boston

>> TERORIZAM U BOSTONU Talibani: 'Vjerujemo u napade na SAD, no ovaj NISMO počinili'

>> VIDEO Stravičan trenutak eksplozije na Bostonskom maratonu!

>> INFOGRAFIKA Kako su bombaši dosad napadali maratonske utrke

Riječ je o 78-godišnjem veteranu dugoprugaških utrka Billu Iffrigu iz američke savezne države Washington, koji je u trenutku snažne detonacije bio uvjeren da umire. 'Noge su mi se odsjekle. Eksplodiralo je samo nekoliko metara od mene. Odmah sam znao da je riječ o bombi', rekao je jednim lokalnim američkim novinama.

Kaže da ni u jednom trenutku nije izgubio svijest te da mu je netko iz organizacije utrke pomogao da se pridigne i nastavi dalje kroz cilj. Prošao je tek s manjom ogrebotinom na koljenu.

Nije dobro vidio kakva je konkretno bomba eksplodirala jer se sve odmah zadimilo. Detaljnije je informacije dobio putem televizije, tek kada se vratio u svoju hotelsku sobu.

Iffrig je dosad istrčao 45 maratona, a ovo mu je bio četvrti put da trči u Bostonu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene