Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Zanijekao krivnju

Bombaš na sudu obitelji SLAO POLJUPCE, žrtve nije ni pogledao!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Džohar Carnajev, jedini preživjeli napadač na Bostonski maraton, zanijekao je krivnju koja mu se u 30 točaka optužnice stavlja na teret.

Jedini preživjeli napadač na Bostonski maraton Džohar Carnajev danas se na sudu u Bostonu po svih 30 točaka optužnice izjasnio da se ne osjeća krivim.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pojedinci su najveća opasnost Obama brani FBI: Prije Bostona su radili sve što su trebali Slika nije dostupna Igrao se s nećakinjom VIDEO Prva snimka na kojoj se Džohara Carnajeva čuje kako govori

Carnajev je optužen da je, zajedno s ubijenim bratom Tamerlanom, 15. travnja detonirao dvije improvizirane eksplozivne naprave pored cilja maratona. Na mjestu je poginulo troje, a ozlijeđeno je više od 260 ljudi.

>> Bostonski bombaš izlazi pred sud: Licem u lice s obiteljima poginulih i oskaćenih

Nekoliko dana kasnije on i brat su se sukobili s bostonskom policijom, pri čemu je ubijen jedan policajac na području sveučilišta MIT. Nakon toga je uslijedila nezapamćena potjera i gotovo potpuna blokada Bostona. Tamerlan je poginuo, a Džohar je teško ozlijeđen ulovljen nakon oko 24 sata.

Prilikom današnjeg pojavljivanja u sudnici, Džohar se ponašao opušteno, članovima svoje obitelji poslao je poljubac, dok okupljene žrtve navodno nije ni pogledao.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene