Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova saznanja

Oko obitelji ubijene u Francuskoj motao se sumnjivi Balkanac?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je policija jučer pretražila kuću ubijene obitelji, doznaje se kako u njoj nije pronađeno ništa opasno, no turisti koji su kampirali na istom mjestu kao i obitelj Al-Hilli tvrde kako se oko njih motao sumnjivi muškarac s Balkana.

Turisti koji su kampirali na istom mjestu u francuskim Alpama kao i ubijena obitelj Al-Hilli tvrde kako se oko njihova kampa danima prije krvavog pokolja motao sumnjivi muškarac iz istočne Europe, piše Daily Mail. Jedan je nizozemski bračni par rekao policiji kako su sumnjivog muškarca zapazili jer se danima kretao po istim mjestima kao i ubijena obitelj, a bio je i odjeven neobično za mjesto na kojem su se nalazili. Dok su svi u kampu bili odjeveni tipično 'kampersku' odjeću' nepoznati je muškarac nosio elegantan sako. Muškarca su opisali kao 'nekoga s Balkana'.

Pročitajte i ovo Napadač s nožem, ilustracija Stravičan slučaj Djevojčice (6 i 11) napadnute nožem pred školom: Francuska policija brzo uhvatila počinitelja Ilustracija Zapad Afrike Prekinuli veze s Francuskom, primili ruske instruktore: ''Ovdje smo kako bismo uvježbavali vojsku''

Postoji sumnja da se ubijena obitelj posvađala s nekim u prvom kampu, budući da su nakon samo dvije noći napustili prvi kamp i preselili se u drugi.

>> Što krije kuća britanske obitelji ubijene u Francuskoj?

Svjedoci kažu kako je otac obitelji Saad Al-Hilli svakodnevno sam odlazio iz kampa i to nekoliko puta u danu na pola sata, te da je obitelj neočekivano otišla iako su očekivali da će ostati cijeli tjedan.

Jučer se doznalo i kako je u pokolju korišteno samo jedno oružje, te kako je na mjestu ubojstva pronađeno 25 čahura.

Podsjećamo, u srijedu su uz cestu kraj francuskog sela Chevaline pronađena tijela Saada al -Hillia, te njegove supruge, svekrve i jednog slučajnog prolaznika. Teško je ranjena sedmogodišnja Zainb koja je jučer probuđena iz inducirane kome. 'Bilo me je tako strah', bile su njene prve riječi nakon što je otvorila oči.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene