Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mladić je vjerojatno iz istočne Europe, a iz svog života ne sjeća se nikakvih detalja - pa ni imena, dobi ili mjesta odakle dolazi


Muškarac koji je prije dva mjeseca pronađen s teškim slučajem amnezije opisan je kao potpuni misterij od strane zdravstvenih djelatnika koji ga pokušavaju identificirati, piše BBC.

Vezani članci Policija, ilsutracija Podigli optužnicu protiv 19-godišnjaka: Ubo mladića i bacio ga u Savu Mladić spasio šišmiša Za dobro djelo treba samo malo pažnje: Ozlijeđenom šišmišu nitko nije pomagao dok nije naišao jedan mladić

Mladić nazvan Robert ne može se sjetiti nikakvih detalja iz svog života, pa ni imena, dobi ili odakle dolazi. Zbog nedostatka memorije postaje uzrujan i frustriran.

Pronađen je u parku u Peterboroughu 18. svibnja i vjeruje se da je u 20-godinama, te da je podrijetlom iz istočne Europe. Njegovo stanje se ne poboljšava i ostaje nada da će netko pomoći u slaganju njegovog života.

MISTERIOZAN SLUČAJ MLADIĆA S AMNEZIJOM Što se doista dogodilo ovom stručnjaku za informatiku?

Kada je pronađen kod sebe nije imao dokumente, a liječnici nisu pronašli tragove fizičkih ozljeda.

Uložili su velike naproe kako bi mu pomogli povratiti sjećanje, uključujući i povratak do mjesta na kojem je pronađen, ali nije došlo do poboljšanja u njegovom stanju.

Iako govori engleski, čini se da mu to nije materinji jezik. Njegov naglasak vjerojatno je istočnoeuropski, a razumije malo litavskog i ruskog.

Ni pokušaji policije da ga identificira zasad nisu urodili plodom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook