Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravično iskustvo

Tinejdžer putem video chata svjedočio ubojstvu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srednjoškolac iz Massachusettsa svjedočio je ubojstvu majke svoje prijateljice putem video chata na iPhoneu. Ubojica je, ispričao je, cijelo vrijeme govorio: 'Moraš umrijeti'.

Tinejdžer Michel Edwards, svjedočio je ubojstvu 38-godišnje Kristen Pulisciano, majke njegove prijateljice. 'Ona mu je govorila: Ne Chris, stani, volim te', ispričao je na sudu Michel Edwards, prisjećajući se ubojstva Kristen Pulisciano kojem je svjedočio putem video chata, piše NY Daily News.

Pročitajte i ovo Jill Dando Tko je na snimci? Novi trag u ubojstvu omiljene britanske voditeljice: Sumnjaju da joj je presudio poznati srpski zločinac Petero mrtvih u Oklahomi Zajednica tuguje Petero pronađeno mrtvo u kući, među njima i dvoje djece: Ubijeni su, a policija je pronašla ključan trag

>> Tragedija u Salzburgu: Muškarac iz BiH pred 5-godišnjom kćeri ubio suprugu

Kristenin dečko, 40-godišnji Christopher Piantedosi optužen je za njezinu smrt. Ovaj svirepi zločin dogodio se u njezinoj kući u Burlingtonu, 25 minuta udaljenom od Bostona. 16-godišnji Edwards je tog kobnog 3. svibnja 2012. bio na video chatu s Kristeinom 15-godišnjom kćerkom kad je Christopher napao svoju djevojku, 38-godišnju majku tinejdžerice.

Na sudu je rečeno kako je Christopher nasilno ušao u sobu tinejdžerice i bacio Kristen na krevet, a potom je i nekoliko puta izbo nožem.

Njezina je kći zvala policiju, a mučnom je događaju svjedočio njezin školski kolega. Kada je policija došla na mjesto ubojstva vidjela je Christophera pokraj tijela žrtve kojoj je nož bio zaboden u vrat.

On se sada na sudu brani tvrdeći da pati od bipolarnog poremećaja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene