Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zločin iz ljubomore?

Tragedija u Salzburgu: Muškarac iz BiH pred 5-godišnjom kćeri ubio suprugu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Velika tragedija dogodila se u austrijskom Salzburgu gdje je muškarac iz BiH brutalno ubio suprugu ispred petogodišnje kćeri.

Kako piše Klix.ba, 35-godišnji muškarac je nožem prerezao grkljan 25-godišnjoj supruzi. Nakon toga je pokušao ubiti i sebe. Par se, navodno, posvađao pri čemu je muškarac napao suprugu. Iako se pokušala braniti, on ju je uspio savladati, izbosti nekoliko puta i na kraju ubiti.

>> Zadar: Nakon svađe ubio suprugu

Odmah nakon toga je nazvao prijatelje kojima je rekao što je učinio te je pokušao izvršiti samoubojstvo. Šokirani prijatelji su pozvali policiju koja je odmah stigla na mjesto događaja gdje je zetekla mrtvu ženu i muškarca koji je ležao u spavaćoj sobi prekriven krvlju.

Cijelom događaju je svjedočila i njihova kći, petogodišnjakinja koja se sada nalazi u Centru za socijalnu skrb. Muškarac se nalazi u pritvoru, a sumnja se da je zločin počinjen zbog ljubomore.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Ilustracija Ubijen je Krvavi napad u Francuskoj: Muškarac nožem napao ljude, ubio jednu osobu Ilustracija Užas u Njemačkoj U psihijatrijskoj klinici ubijen liječnik, u blizini pronašli muškarca oblivena krvlju

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene