Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ima ozlijeđenih

FOTO/VIDEO Pogledajte trenutak terorističkog napada u Turskoj: Ankara je pod opsadnim stanjem

Aktualno Galerija Teroristički napad u Turskoj - 1 Teroristički napad u Turskoj - 1 Foto: Reuters Teroristički napad u Turskoj - 2 Teroristički napad u Turskoj - 2 Foto: Reuters Teroristički napad u Turskoj - 3 Teroristički napad u Turskoj - 3 Foto: Reuters Teroristički napad u Turskoj - 4 Teroristički napad u Turskoj - 4 Foto: Reuters +1 Trenutak eksplozije u Ankari Galerija 1/6 >>
Ispred zgrade Ministarstva unutarnjih poslova u Turskoj dogodio se u nedjelju teroristički napad te su ozlijeđena dva policajca.

Turski ministar unutarnjih poslova rekao je da su dva "terorista" izvela bombaški napad pred zgradom ministarstva u Ankari, jedan napadač je poginuo, a drugi je "neutraliziran".

"To je bio teroristički napad", objavio je ministar Ali Yerlikaya.

"Dva terorista u vozilu pojavila su se oko 9:30 pred ulazom u Opću upravu sigurnosti našeg ministarstva unutarnjih poslova te izveli napad", rekao je Yerlikaya. Dva policajca lakše su ranjena, dodao je ministar.

Pročitajte i ovo Jelena Kastaneti Problematično tiskanje knjige Oglasila se nakladnica Marka Babića: "Emocionalno i fizički nisam dobro"

"Naša borba će se nastaviti sve dok posljednji terorist ne bude neutraliziran", poručio Yerlikaya na platformi X.

Turski mediji ranije su javili o eksploziji blizu parlamenta i zgrada ministarstava. Eksplozija se dogodila samo nekoliko sati prije ponovnog zasjedanja parlamenta. Nije jasno tko su bili napadači. Nitko nije preuzeo odgovornost za napad, piše BBC.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Teška nesreća VIDEO Petero poginulih nakon prevrtanja kamiona s otrovnim plinom: Oko 500 ljudi evakuirano

Napad se dogodio u nedjelju oko 9:30 ujutro. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene