Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brutalno

VIDEO Objavljena snimka napada vuka na djevojčicu u ZOO vrtu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvogodišnju djevojčicu vuk je napao dok je po stazi mirno šetala s roditeljima.

Srpski Telegraf objavio je snimku napada vuka na djevojčicu u beogradskom Zoološkom vrtu.

Pročitajte i ovo Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran"

 

Na snimci se jasno vidi kako se vuk, kojeg volonterka poput nekakvog kućnog ljubimca bezbrižno šeta na povodcu uz stazu gdje hodaju posjetitelji, u jednom trenutku otima kontroli i ujeda djevojčicu za donji dio leđa.  

Djevojčica ima samo dvije godine, a iako ju je od vučjih zubi ponešto i zaštitila debela jakna, ipak je završila u bolnici na odjelu plastične kirurgije.

Beograd: Djevojčicu u zoološkom vrtu napao vuk!

Direktor beogradskog Zoološkog vrta Vuk Bojović ovako je prije dva tjedna, kada se napad dogodio, pojasnio razvoj događaja:

'Volonterka se s vukom nalazila u dijelu Bebi zoo vrta koji je ograđen žicom od posjetitelja. Tu se volonterka igrala sa vukom, bacala mu je lopticu i odjednom je negdje iz pozadine dotrčala ta djevojčica. Vuk je naravno reagirao, je li zbog loptice ili ne znam čega i uhvatio je za jaknu.' 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene