Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama u Njemačkoj

FOTO Policija na nogama: Dvojica dječaka s pištoljem upala u razred i prijetila učiteljici, za njima traje potraga

Policija i specijalci opkolili školu u okolici Hamburga - 8
Policija i specijalci opkolili školu u okolici Hamburga - 8 Afp
Aktualno Galerija Policija i specijalci opkolili školu u okolici Hamburga - 8 Policija i specijalci opkolili školu u okolici Hamburga - 8 Foto: Afp Policija i specijalci opkolili školu u okolici Hamburga - 7 Policija i specijalci opkolili školu u okolici Hamburga - 7 Foto: Afp Policija i specijalci opkolili školu u okolici Hamburga - 6 Policija i specijalci opkolili školu u okolici Hamburga - 6 Foto: Afp Policija i specijalci opkolili školu u okolici Hamburga - 5 Policija i specijalci opkolili školu u okolici Hamburga - 5 Foto: Afp +3 Policija i specijalci opkolili školu u okolici Hamburga - 4 Galerija 1/8 >>
Dvije mlađe osobe u srijedu prijepodne prijetile su nastavnici u školi u okolici Hamburga. Jedna osoba navodno je imala vatreno oružje, a riječ je o dječacima starima između 12 i 16 godina za koje se ne zna jesu li učenici škole.

Dvije mlađe osobe u srijedu prijepodne prijetile su nastavnici u učionici područne škole u okolici Hamburga, objavila je tamošnja policija.

Jedna osoba navodno je imala vatreno oružje. Kako piše Blid, radi se o dječacima starim između 12 i 16 godina. 

Nakon dojave, područnu školu Blankenese, koju pohađa oko 1200 učenika, ubrzo su opkolili specijalci zajedno s policijom. Nakon prijetnji dječaci su izašli iz učionice i navodno pobjegli u nepoznatom smjeru.

Pročitajte i ovo Ilustracija Skočio kroz prozor suda Potresna ispovijest majke čiju je kćer zlostavljao pedofil koji je opet pobjegao policiji: "Nasmijao mi se u lice i rekao mi da sam luda"

Pročitajte i ovo S polica trgovina maknuta Coca-Cola - 1 slučajevi trovanja U Splitu prvi slučaj još 20. listopada, poznato stanje djevojke iz Slunja: Policija se oglasila o pacijentu u Varaždinu

Učenike je iz škole ispratila policija te su odvedeni do obližnje vojarne gdje su po njih mogli doći roditelji.

Još se ne zna jesu li dječaci učenici škole.

Pročitajte i ovo Boca Romerquelle vode Šokirana situacijom "Prije dva tjedna popila sam Römerquelle i završila na antibiotiku!" Liječnica joj je rekla da joj grlo izgleda kao da ga je izgrizla želučana kiselina

Policija je dojavu o talačkoj krizi u školi primila u jutarnjim satima, nakon čega je u blizinu škole stiglo desetak timova hitne medicinske pomoći i liječnika za slučaj potrebe. Učenici i nastavnici dobili su uputu da se zatvore u učionice do evakuacije. Područje oko škole trenutačno nadlijeće i helikopter, a zatvorene su i lokalne prometnice, javlja tagesschau.de.

Lokalni mediji dodaju kako je riječ o školi smještenoj uz rijeku Elbu koju uglavnom pohađaju djeca imućnijih obitelji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene