Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vrijeme je novac

Taksisti uriniraju u plastične boce i ostavljaju ih po gradu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Konkurencija je žestoka, a vrijeme je - novac.

Vozači Ubera, taksi službe koja funkcionira preko aplikacije i koja je najavila svoj dolazak u Hrvatsku, imaju neobične navike. Bar prema onome što je uočeno u Londonu.

Naime, kako ne bi gubili previše vremena, a ono je dragocjeno u žestokoj tržišnoj utakmici, neki vozači Ubera radije preskoče pauzu nego da izgube mušteriju. I to ne pauzu za ručak nego za odlazak na wc pa uriniraju u plastične boce koje onda ostavljaju po gradu, piše Independent.

Tvrdi to nekolicina mušterija koje su svoja iskustva podijelile na društvenim mrežama. Tako je Stephen Hough napisao: 'Vozač mi je kazao da mora na zahod, a kad sam primijetio da je Sturbucks blizu, rekao je: O, nema veze. Imam bocu', i pokazao na pod.'

Pročitajte i ovo Policija; ilustracija - 2 Pravila su ista za sve Dvije skupine vozača su pod posebnim nadzorom policije: Dnevnik Nove TV otkriva zašto Dostavljači Blagdanska okupljanja Počinje pojačani nadzor taksija i dostavnih vozila: Policija posebno provjerava ove stvari

Uber kod korisnika izazvao oduševljenje, taxistima 'pao mrak na oči'

Slične priče potvrdili su još neki korisnici Ubera.

Iz Ubera pak demantiraju da imaju išta s čudnim navikama svojih vozača.
'Oni su nisu naši zaposlenici, nego rade za sebe. Mi ih samo povezujemo s narudžbama. Mogu stati kad god želei odmoriti se koliko žele', poručio je glasnogovornik Ubera.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene