Masovna pucnjava u Jacksonvilleu na Floridi (Foto: Dnevnik.hr) - 2
Masovna pucnjava u Jacksonvilleu na Floridi (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr

Mnogo je svjedoka masovne pucnjave koja se odigrala u nedjelju poslijepodne tijekom turnira videoigrama u gradu Jacksonville u saveznoj američkoj državi Floridi.


Jedan od svjedoka pucnjave, Ryen Alemon za CNN je ispričao da je puzao kako bi došao do WC-a i tako se spasio. "Nisam gledao oko sebe, samo sam otpuzao u WC i tamo ostao", ispričao je.

Vezani članci Pucnjava u SAD-u - 3 VIDEO Strava u Kaliforniji: Pobio sedmero ljudi na farmama, objavljena snimka uhićenja Ilustracija VIDEO Policija opkolila kombi, sumnjaju da je u njemu osoba povezana s ubojstvom 10 ljudi: "Čuo se pucanj"

Alemon je ostao u WC-u dok se pucnjevi nisu utišali. "Bio sam tamo najviše 10 minuta. Tada se sve smirilo. Svi su plakali, vikali. Istrčao sam van i vidio da svi trče uokolo", opisao je Ryen Alemon.

Jednom od igrača koji je sudjelovao u turniru, 19-godišnji Drini Gjoka, u pucnjavi je ozlijeđen palac. Na svom je Twitteru objavio nekoliko tvitova rekavši kako nakon ovog događaja život neće olako shvaćati.

Malik Brunson imao je sreće da se nije zatekao na mjestu pucnjave, već je bio u obližnjem restoranu kada je počela pucnjava. "Sve što sam čuo bilo je 'Ima pištolj!' i pucnjava je počela. Jedan je muškarac utrčao u restoran s prostrijelnim ranama, pa su nas zaključali u restoran", prenio je njegove riječi CNN.

Podsjetimo, na turniru videoigara na Floridi, s kojeg se igranje prenosilo uživo, došlo je do masovne pucnjave u kojoj je usmrćeno i ozlijeđeno više ljudi.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju