Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osjetili ga i u Dalmaciji

Svjedočanstva nakon potresa u BiH: ''Imala sam osjećaj da su se zidovi pomicali'', ''Bili smo spremni napustiti konzulat''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
''Bio je pravo dobar'', samo je jedan od komentara nakon jakog potresa koji je poslije 10 sati pogodio Bosnu i Hercegovinu.

U 10 sati i 19 minuta zabilježen je vrlo jak potres s epicentrom kod Blagaja u Bosni i Hercegovini.

Osjetili ste potres? Šaljite nam vaša svjedočanstva i fotografije na e-mail moj.report@novatv.hr.

Pročitajte i ovo Racijom u BiH razbijen superkartel velika akcija Pao superkartel u susjedstvu: Među uhićenima ravnatelji policije i bolnice, poduzetnici, influencerica... Potres pogodio BiH "Poput neke eksplozije" Snažan potres pogodio BiH, osjetio se i u Hrvatskoj: "Tresao se plafon, zidovi, stolovi. Trenutak do rušenja je falio"

"Onaj potres oko 4 ujutro me probudio, ali dok sam se razbudila, prestao je. Druge nisam osjetila. Ovaj sad bio je baš ružan - sve se treslo i ljuljalo. Prvi put u životu čula sam na drugom kraju kuće da suđe zvecka u kuhinji. Imam osjećaj da su se zidovi pomicali", ispričala je za DNEVNIK.hr Viktorija iz Sarajeva.

''Al' ga zaljulja'', ''Bio je pravo dobar, "Snažno, ali kratko podrhtavanje. Na 6. katu zgrade osjetilo se jače. TV je 'zaplesao' na polici", ''Svi istrčali iz kuće bosi'', "Trajalo je desetak sekundi, cijela zgrada se zatresla", "Odavno jači potres nisam osjetio u Mostaru", "Dobro se osjetilo u Dubrovniku",  napisali su stanovnici pogođenog područja.

Potres se najviše osjetio u Mostaru, gdje su ljudi izišli na ulice. Prema prvim podacima, nastala je šteta na pojedinim zgradama.

''Mi smo bili spremni napustiti konzulat'', ispričao nam je djelatnik iz hrvatskog konzulata u Mostaru. Kaže da na zgradi nema štete. ''Treslo se desetak sekundi, možda i više. Cure su se jako uplašile'', posvjedočio je.

Potres se osjetio i diljem Dalmacije. Čitateljica iz Knina javlja kako ju je potres probudio u četiri sata ujutro.

"Probudilo me micanje kreveta i stvari, izgledalo je kao da se uz stolariju i zidovi miču ...užas!!!! Znala sam da je u pitanju potres, ali mi je djelovalo da traje poprilično dugo. Danas sam bila na balkonu kada se zgrada u kojoj živim pocela "njihati". Imala sam osjećaj da će balkon pasti skupa sa mnom...", javlja čitateljica. 
 

 

 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene