Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tvrde, korisnici su sigurni

Švicarski bankarski div UBS otkrio da im je nanesena šteta od 2 milijarde dolara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Švicarski bankarski div UBS otkrio je kako ih je jedna neovlaštena transakcija novca koštala dvije milijarde dolara.

Neovlašteno poslovanje napravio je jedan trgovac u jednoj od njezinih investicijskih filijala, a zbog te činjenice mogli bi ove godine zabilježiti i gubitak u poslovanju u trećem kvartalu, prenosi CNN.

Pročitajte i ovo Ilustracija žene koja je otkupila bezvrijednu narukvicu Policija traga za muškarcem Je li moguće da netko na ovo nasjedne? Pogledajte što je učinila lakovjerna žena Odmorište Zermatt Planina Matterhorn Šestero ljudi nestalo tijekom skijanja: Policija bez novih informacija i nakon akcije potrage

To ujedno predstavlja i jedan od najvećih bankarskih gubitaka u neovlaštenom poslovanju dosad, no UBS uvjerava kako su njihovi klijenti u cijeloj priči ostali neoštećeni. Pokrenuta je i službena istraga.

Londonska policija nedugo nakon objave informacije od strane UBS-a, uhitila je 31-godišnjeg muškarca te ga sumnjiče za prijevaru. Ipak, iz londonske policije nisu potvrdili ima li to uhićenje veze s objavom švicarske banke. Niti UBS nije imao komentar na uhićenje 31-godišnjaka u Londonu, koji je zadržan u pritvoru.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene