Teheran
Teheran Foto: Getty Images

Švicarska diplomatkinja koja je prošli tjedan pala u smrt s nebodera u Teheranu bila je u trenutku incidenta pod utjecajem lijekova, rekao je u utorak iranski dužonsnik.


Forenzičari su "našli tragove lijekova" i rezultate poslali sucu koji vodi istragu, rekao je Gholam-Hossein Esmaili. Dodao je da je o nalazu obaviješteno švicarsko veleposlanstvo.

Vezani članci Burka, ilustracija Europska zemlja danas odlučuje o zabrani burki i nikaba: "Tu je tradicija da pokažete svoje lice. To je znak naših temeljnih sloboda" Cjepivo protiv koronavirusa kompanije AstraZeneca Švicarska nezadovoljna cjepivom AstraZeneca: Brine ih učinkovitost, hoće li otkazati narudžbu?

"Tijelo preminule će biti predano švicarskim vlastima po okončanju istrage", rekao je. Švicarska diplomatkinja je prošli tjedan pala s nebodera u Teheranu i umrla.

Tijelo je sutradan otkrila njezina posluga u vrtu stambenog kompleksa. Iranska poluslužbena novinska agencija Mehr prenijela je da je diplomatkinja bila prva tajnica veleposlanstva.

Švicarska zastupa američke diplomatske interese u Iranu otkako su Washington i Teheran prekinuli veze nedugo nakon Islamske revolucije 1979. godine.