Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Utvrđuju se okolnosti

Švicarska diplomatkinja u Iranu poginula u padu sa zgrade u kojoj je živjela

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Diplomatkinja u švicarskom veleposlanstvu u Teheranu poginula je u utorak nakon što je pala s visoke zgrade u kojoj je živjela na sjeveru grada, izvijestile su iranske novinske agencije.

Zaposlenica veleposlanstva imala je 51 godinu, rekao je glasnogovornik hitne službe, a izvijestila poluslužbena novinska agencija ISNA. Diplomatkinja koja je poginula u padu sa zgrade u Iranu bila je prva tajnica švicarskog veleposlanstva, prenosi poluslužbena novinska agencija Mehr.

Živjela je na 18. katu zgrade, izvijestila je poluslužbena novinska agencija ILNA pozivajući se na svojeg izvjestitelja. Ni u jednom izvješću nema informacije o okolnostima njezine smrti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OČEVID PROVEDEN Tragedija blizu Garešnice: Radnik Hrvatskih šuma na licu mjesta poginuo nakon rušenja stabla

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Stradalo petero ljudi Milijarder poginuo u padu helikoptera na Aljasci, njegovo se bogatstvo procjenjuje na 17,5 milijardi dolara

Švicarska zastupa američke diplomatske interese u Iranu otkako su Washington i Teheran prekinuli veze nedugo nakon Islamske revolucije 1979. godine.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene