Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije imao izbora

Svećenik švercao drogu u kondomima koje je progutao!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svećenik koji je krijumčario kokain uhićen je u moskovskoj zračnoj luci. Drogu je skrivao u kondomima koje je progutao.

Bio je blijed i nervozan. Bez obzira na svećeničku mantiju odmah je bio sumnjiv policajcima u moskovskoj zračnoj luci Šeremetjevo. Kolumbijac je odveden u bolnicu gdsje su mu u želucu su mu našli 13 paketića s kokainom, a u prtljazi još pet. 780 grama droge bilo je pakirano u kondome. Svećenik tvrdi da nije imao izbora.

>>
Svećenik koji buši kondome...

Pročitajte i ovo Zaplijenjeni kokain - 1 Živjeli na visokoj nozi Stručnjak za droge o spektakularnom uhićenju na moru: "To potvrđuje činjenicu da su krijumčari s ovog područja aktivni i dobro organizirani" Ilustracija Čest slučaj Objašnjeno zbog čega se droga najčešće krijumčari s bananama: Ovaj vikend opet zapljena kokaina u paketima ovog voća

'Ovo je za mene kao duhovnog čovjeka, kao svećenika izuzetno teško. Mafija iz moje zemlje prislila me na ovo', kazao je Fabio Ricardo Rodriguez, uhićeni svećenik.

Narkokarteli dugo rade što ih je volja. Kolumbija je najveći prozvođač kokaina na svijetu te najveći izvoznik heroina, a najveće im je tržište Amerika. Jedan od šestero odraslih Amerikanaca probao je kokain. S druge strane, Amerikanci su i najveći kolumbijski saveznik u borbi protiv narkokartela koji su krivi za smrt barem petorice predsjedničkih kandidata.

Kolumbijskom svećeniku prijeti 10 do 15 godina zatvora, a je li bio prisiljen na krijumčarenje i je li njegova priča istinita, odlučit će sud u Moskvi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene